Workshop 4/5 mei 2019

In deze workshop leer je hoe je akkoorden kunt bouwen op een basgitaar. We behandelen de basis van akkoordenleer en de techniek die nodig is om ze te spelen. We kijken naar de afstelling van je instrument om je bas zo goed mogelijk te laten klinken.
We sluiten de workshop af met een uitgebreide lunch. 

Akkoorden spelen op een basgitaar kan!

De drummer speelt de groove, de pianist en de gitarist de akkoorden en de bassist speelt de lage noten. Maar als je thuis bent kun je je basgitaar ook gebruiken om muziek te schrijven, uit te zoeken of te analyseren. Akkoorden en harmonieën klinken prachtig in het hogere register van je basgitaar, waar je normaal gesproken maar weinig zult komen. In de workshop zullen we dit uitgebreid behandelen. Je krijgt een compacte methode met tips en tricks mee naar huis die we in de workshop doorlopen.

Je basgitaar laten zingen

Naast een goede techniek is de afstelling van je instrument belangrijk voor een goede toon. We kijken naar de intonatie van je basgitaar en de afstelling van de hals. Dit zijn dingen die je thuis gemakkelijk kunt aanpassen zonder dat je daarvoor naar een winkel hoeft.

Tijden en locatie

4 mei: 10:30 tot 15:00  
5 mei: 10:30 tot 15:00

De workshop zal plaats vinden bij mij thuis in Zwijndrecht. Tenzij het aantal deelnemers te groot wordt, dan ga ik op zoek naar een grotere ruimte in de buurt.

De workshop kost 55-, per persoon (exclusief BTW). (66,55 incl BTW)
De kosten voor deze workshop zijn inclusief een uitgebreide lunch en een map met lesmateriaal.

Inschrijven

Na het inschrijven ontvang je binnen een paar dagen een mail met de nodige informatie.
Schrijf je in via de onderstaande link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScybt5WjTQdj9SGQl0oMjtAfTCxbiCA8OQFxdv6dw1BBADioQ/viewform?usp=sf_link